Aquest és el blog d'informació per als fans de Muniatto. Aquí trobareu l'agenda de Muniatto, les noves activitats que fa, Tele Muniatto, els llibres i moltes coses més.

dimarts, 8 d’octubre del 2013

Els Contes de Muniatto a AVIVAJOCS

Els Contes de Muniatto van estar a l'exitòs AVIVAJOC, de la mà d'Onada Edicions

El dissabte al vespre, el centre de Benicarló va reunir a un gran nombre de menuts i grans disposats a passar una bona estona amb les activitats de l'Avivajoc, la Fira del Joc i del Joguet en Valencià, organitzada per l'oficina Aviva de la localitat.

El públic, sense perdre'n detall, va gaudir de les aventures que relatavael contacontes. Després, el pedàgog i educador Joan Ortí (autor de "Els jocs i la tradició lúdica de Sant Mateu al segle XX") va improvisar un taller lúdic, i per tancar, el contacançons Dani Miquel va posar la nota musical amb composicions tan conegudes com "La xata merenguera" que van fer ballar a la majoria dels presents.

A més a més, l'Avivajoc va comptar amb diverses parades de contes i jocs en valencià, entre els quals hi va participar Onada Edicions amb llibres com les Contalles de Muniatto i d'Alba, el Teatre Fàcil, la col·lecció Imagina o els Pinta, retalla i juga!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada